Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

FC Olimpia a urcat acolo unde-i este locul, pe unul de menţinere în Liga a II-a

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

olimpiaFC Olimpia s-a întors, cum şi-a propus, cu cele trei puncte din deplasarea de la Reşiţa. Un succes care ne-a dus pe locul 2 în clasament după eşecul Pâncotei de la Tărlungeni. Meciul a contat pentru etapa a 5-a din play-out-ul Seriei a II-a din Liga a II-a.

Prima repriză a fost una albă. Gazdele s-au apărat foarte bine şi au reuşit să ţină de scor. Sătmărenii şi-au creat mai multe ocazii însă nefinalizate. Vorbim aici de ocaziile juniorilor Kanaloş şi Lukacs, dar şi de ale golgheterilor echipei, Buhăescu şi Mărkuş. Prima repriză s-a încheiat 0-0, iar golurile au venit abia în partea secundă.

În urma unui henţ evident făcut în careu de un jucător gazdă, Olimpia a deschis scorul prin Mărkuş (min. 55). O lovitură de pedeapsă transformată fără emoţii de atacantul sătmărean. Olimpia avea să-şi dubleze avantajul prin Buhăescu (min. 75). Acesta a marcat cu o lovitură de cap după o lovitură liberă bătută de Brata. Ultimul gol al meciului a fost înscris de tânărul Bîgiu. Intrat pe teren în minutul 77, în locul lui Mărkuş, Bîgiu primeşte o pasă de la Buhăescu, scapă singur cu portarul şi face 3-0 în prelungirile partidei. O victorie meritată a sătmărenilor care se pregătesc acum de returul play-out-ului. Primul meci îl vor juca sâmbătă pe teren propriu, cu Metalul Reşiţa.

FC Olimpia: Şuta – Ciul, Tătaru, Onicaş, Brata (Mureşan min. 83), Muntean (cpt.), Rus, Lukacs, Kanaloş (Ianc min. 60), Buhăescu, Mărkuş (Bîgiu min. 77). Antrenor: Mircea Bolba.

Alte rezultate din etapa a 5-a:
CSM Rm. Vâlcea – Univ. Cluj 1-1
Tărlungeni – Pâncota 4-0
CLASAMENT
1.Râmnicu Vâlcea 5 2 2 1 7-5 26
2.FC Olimpia 5 4 1 0 11-4 24
3.Şoimii Pâncota 5 3 0 2 6-8 22
4.Univ. Cluj 5 1 2 2 5-6 21
5.Tărlungeni 5 1 2 2 7-5 14
6.Reşiţa 5 0 1 4 1-9 -10

Etapa viitoare: Olimpia – Reşiţa, Cluj – Vâlcea, Pâncota – Tărlungeni.

“Ne-am impus mult mai greu decât o arată scorul. Reşiţa este o echipă incomodă şi nu mă mir că aici greu au câştigat chiar şi echipele din fruntea clasamentului. Trebuie să ne refacem după oboseala drumului şi sâmbătă să-i mai batem încă o dată, şi la Satu Mare”, a declarat antrenorul Mircea Bolba.

Sursă foto: expressdebanat.ro

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

3 comentarii

Lasă un răspuns