Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Col. (r.) Vasile Rus îşi lansează volumul “Mărturisirea gândurilor”

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Neobositul scriitor col. (r.) Vasile Rus ne captează atenţia cu un nou volum de proză intitulat “Mărturisirea gândurilor”. Tomul o să fie prezentat joi, 12 mai, începând cu ora 14.

Gazda lansării volumului este Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale în calitate de organizator al manifestării în colaborarea cu Consiliul Judeţean Satu Mare.

Autorul şi pe această cale invită sătmărenii să participe la evenimentul cultural deosebit, o reîntâlnire cu proza, dar în egală măsură cu mărturisirile unor oameni de cultură, dar şi personalităţi din administraţia publică.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Cele mai bune probe de pălincă din ultimii 20 de ani, înscrise în concursul organizat de Zilele Culturale Poesis din Satu Mare

În ciuda unor dificultăţi întâmpinate în timp ca urmare a susţinerii financiare precare a fenomenului cultural în general şi a literaturii în special, iată că un grup de oameni sătmăreni inimoşi, reuniţi în jurul revistei Poesis, şi-au unit eforturile pentru a continua o frumoasă tradiţie pentru Satu Mare, pentru scriitorii din acest Nord de ţară.