Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Începe Cupa Voința – Informația Zilei la șah

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

sahDe vineri și până duminică este programată Cupa Voința – Informația Zilei la șah care se va desfășura la Colegiul Național “Mihai Eminescu”. Evenimentul sportiv va fi împărțit pe mai multe categorii de vârstă:

– Turneul A (13-15 mai): open general pentru jucători legitimați cuprinși în listele ELO și CIV, cu posibilitatea obținerii normelor de cat. I, CM, M și coeficient ELO – se raportează la FIDE și FR. Șah.
– Turneul B (13-15 mai): open general pentru juniorii U14. Se raportează la FR. Șah pentru obținerea normelor și calculul CIV.
– Turneul C (15 mai): open general pentru juniorii U15 nelegitimați.
– Turneul D (15 mai): open general pentru copii preșcolari și clasa 0 nelegitimați.

Turneul A se va desfășura pe durata a 6 runde în sistem elvețian. Ședința tehnică este programată pentru vineri, 13 mai, ora 16.30. La turneul B ședința va începe în aceeași zi de la ora 16.00, iar la turneele C și D, duminică, 15 mai, de la ora 12.00. Festivitatea de premiere este programată pentru 15 mai, ora 17.20.

La turneul principal s-a înscris până acum peste 30 de șahiști din Satu Mare, Galați, Baia Mare, Cluj-Napoca, București, Sovata, Timișoara, Drobeta Turnu Sverin și Ungaria. Iar la turneele juniorilor vor juca zeci de șahiști. Informații suplimentare: Arbitru șef, I.A. Ciprian Muntean, 0744.868.688 sau 0771.376.212.

Fondul total de premiere este de 2.400 lei, iar sponsorul principal al turneului este cotidianul Informația Zilei.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

“Gala Campionilor” la karate

Asculta acest articol Nu de mult înființată, Asociația Județeană de Karate Satu Mare (AJK) pregătește o premieră pentru sfârșitul acestei