Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

8 clase au absolvit Colegiul Economic Gheorghe Dragoș

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

O nouă promoție de elevi a spus adio liceului, joi, 2 iunie. La festivitatea de absolvire a promoției 2012 – 2016 din cadrul Colegiului Economic Gheorghe Dragoș, organizată la Centrul Cultural GM Zamfirescu cu începere de la ora 11.00, au participat foarte mulți oameni. Sala a fost neîncăpătoare pentru toți cei care au dorit să-i felicite pe proaspeții absolvenți și să le ureze succes la examenul de Bacalaureat.

Invitații s-au înghesuit în sala mare a Casei de Cultură, iar cei mai puțin norocoși dintre ei chiar și pe holurile centrului cultural. Pe scenă elevii și diriginții lor, vizibil emoționați, au încercat să-și stăpânească emoțiile prilejuite de acest moment unic și să privească cu încredere spre viitor. Încheierea acestui ciclu important în dezvoltarea lor profesională înseamnă totodată și startul unei noi aventuri. Despre continuitatea studiilor și a valorilor după care trebuie să se ghideze pe viitor le-au vorbit pentru ultima dată dascălii.

Emoțiile absolvenților și a diriginților nu au rămas dimineață la ultima oră de dirigenție organizată în sala de clasă ci i-a însoțit pe aceștia pe tot parcursul festivității de absolvire. Diriginții au fost extrem de emoționați chiar dacă odată la 4 ani trec prin aceleași trăiri și se despart de încă o promoție de absolvenți. Pentru diriginte fiecare clasă pe care a îndrumat-o timp de 4 ani a fost unică și de neuitat. Pentru proaspeții absolvenți emoțiile au fost amestecate. Aceștia au fost emoționați, bucuroși, melencolici și cu gândul la Bacalaureat.

La finalul festivității absolvenții au fost felicitați și îmbrățișați pentru finalizarea studiilor. Au făcut fotografii și au vorbit cu bucurie despre planurile de viitor. Astăzi, începând cu ora 18.00 cele 8 clase se vor distra pentru ultima dată în calitate de colegi de clasă, la banchetul organizat la unul dintre restaurantele din oraș.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns