Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Iordache rămâne interimar la șefia Camerei până la parlamentare

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Florin Iordache
Florin Iordache

Deputatul Victor Ponta a declarat că în cazul în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, îl va susţine pentru a prelua şefia Camerei îşi va depune candidatura în partid.

UPDATE: Florin Iordache asigură interimatul la șefia Camerei Deputaților până la alegerile parlamentare din toamnă.

Liviu Dragnea a declarat că “s-a făcut prea mult tapaj în jurul acestei funcții” și că propunerea sa este ca “să nu punem pe nimeni la Camera Deputaților, să fie interimar până la parlamentare”.

“Hai să ne lămurim un pic. Eu nu m-am trezit aşa, deodată, că vreau funcţii, pentru că am avut. În campanie, domnul Dragnea şi mulţi colegi de-ai mei mi-au zis să mă implic, m-am implicat, mi-au zis că ar fi bine să fiu la Cameră. Am zis: bine, de acord. Acum e foarte simplu, dacă domnul Dragnea mă susţine candidez la Cameră, dacă nu mă susţine nu candidez, pentru că nu vreau să ne certăm în PSD. Pune domnia sa pe cine crede că e mai bun decât mine. Deci, nu e niciun conflict şi nu se întâmplă nimic. E decizia domnului Dragnea, mă susţine, mă duc, nu mă susţine, nu candidez”, a declarat Victor Ponta, înainte de şedinţa CExN al PSD.

 

Întrebat dacă îl va susţine pe Victor Ponta pentru şefia Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea a declarat: “Astăzi, unii dintre noi trebuie să dea un test de răbdare, inteligentă, maturitate, responsabilitate. Eu o să fac astăzi colegilor mei o propunere pe care sigur o s-o accepte”.

Preşedintele PSD a plecat şi s-a întors un pas pentru a le spune jurnaliştilor: “Vă spun încă o dată, dacă vreţi să înţelegeţi: singura sursă credibilă de informaţie din PSD sunt eu”.

 

Dacă după întâlnirea informală de la Voievodal se anunţa un CExN cu scântei, potrivit ultimelor informaţii, vor fi tensiuni în PSD între trei grupuri.

Surse dcnews.ro din PSD au declarat că nu a fost o singură întâlnire informală în partid, cea de la Voievodal, ci trei. Una la un restaurant din Herăstrău şi alta lângă Capşa, la Piaţa Universităţii. Prin urmare, la şedinţa de astăzi, ar urma să se confrunte trei grupuri din PSD.
Informaţiile de la întâlnirea din Voievodal erau că liderii din teritoriu l-au pus la colţ pe Victor Ponta căruia i-au cerut să facă un pas în spate cu privire la şefia Camerei Deputaţilor. Rămâne de văzut ce decizie se va lua în spatele uşilor închise din PSD.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns