Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Liberalii îi oferă avocatului Piperea şefia PNL Bucureşti

Gheorghe Piperea
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Gheorghe Piperea
Gheorghe Piperea

Avocatul Gheorghe Piperea a fost ofertat de PNL pentru o funcţie în partid: “A existat o discuţie, confirm, dar trebuie să infirm că aş fi pus condiţii, că aş fi cerut funcţii”.

 

”Am văzut aticole aberante în presă, că aş fi cerut să fiu preşedinte la Senat. Nu pot să fac astfel de propuneri, câtă vreme nu există o ofertă şi câtă vreme nu am luat nicio decizie. Apoi, eu nu fac lucrurile pe care le fac pentru funcţii, pentru ciolan, ci pentru nişte proiecte. Eu sunt pus acolo unde sunt pus de obicei pentru calităţile mele, pentru a construi, nu pentru a distruge. Nu s-au pus astfel de probleme. Încă nu am luat nicio decizie, nu ştiu dacă să fac un astfel de pas, dar e evident că dacă o voi face, o voi face pentru un program de dimensiune mare, nu doar la nivel de Bucureşti. Eu nu intru în trenduri, eu am alte ţeluri. Spre exemplu, cred că aş putea să fac multe lucruri bune în domeniul juridic şi experienţa din ultimul timp, cu legea dării în plată, este foarte relevantă”, a spus Piperea, potrivit antena3.ro.

Întrebat cine i-a făcut propunerea de a intra în PNL, Gheorghe Piperea nu a dat nume, dar a spus că este vorba despre “cel mai înalt nivel al partidului”: “Eu mă gândesc să dau un răspuns tranşant luni sau marţi, dar permite-mi să nu vă spun mai multe momentan. Indiferent ce decizie voi lua, nu mă voi schimba, am să rămân la fel cum sunt.”

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns