Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Dacian Nastai convoacă la stadion patru generații de foști fotbaliști de la Someșul

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

somesulAm primit câteva rânduri scrise de actualul antrenor de copii și juniori, profesorul Dacian Nastai. În cele câteva rânduri, Dacian Nastai ne-a rugat să fim mesagerii dumnealui, în ceea ce catalogăm noi drept o inițiativă lăudabilă.

Organizarea unei întâlniri, din patru generații diferite, a unor foști componenți ai AS Someșul Satu Mare. “O echipa mică, de cartier, dar cu suflet mare” cum spune însuși Dacian. Vă redăm alăturat câteva rânduri din apelul inițatorului acestei manifestări.

A sosit momentul sa facem ceva ca spiritul curat a acestei echipe sa reinvie “Eu, Dacian Nastai, alături de alt personaj emblematic din cadrul echipei, dar din alta generație, Szilagyi Ștefan, vă invitam sa participați la întalnirea foștilor jucători de la A.S. Someșul Satu Mare. Întâlnirea este programată în data de 02.07.2016. Printre altele, doresc să depunem un buchet de flori la mormântul celor care au pus bazele acestei echipe apoi să încercăm să jucăm mai multe reprize de fotbal în care să se întălnească generațiile anilor 60,70,80 și 90. Va urma apoi o repriză a treia obligatorie în care se vor depăna amintiri frumoase. Pentru o organizare cât mai perfectă, doresc sa ne contactați (toți cei care în perioada 1960-1998 au fost alături de noi) la telefon, 0744.504.136 – Szilagyi Ștefan și 0722.485.693 – Nastai Dacian”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

2 comentarii

Lasă un răspuns