Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Dragnea susţine că fuziunea PNL-UNPR s-a discutat la Cotroceni

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Liderul PSD Liviu Dragnea a spus joi, la Târgovişte, unde pesediştii s-au reunit în şedinţă, că a aflat de la un deputat UNPR că Gabriel Oprea şi Valeriu Steriu au fost la Cotroceni pentru a discuta cu preşedintele Klaus Iohannis despre fuziunea PNL- UNPR.

UPDATE: Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, la Târgovişte, că încă aşteaptă, într-un termen rezonabil, un răspuns din partea liderilor UNPR, fuziunea fiind unica variantă de lucru, punctând că PSD va merge singur la alegerile parlamentare.

”Am decis ca în continuare să ne menţinem oferta pe care nu am schimbat-o niciodată de a aştepta o poziţie din partea conducerii UNPR-ului. Dacă vine într-un timp util, suntem deschişi la discuţii în continuare.(…) Dacă într-un timp rezonabil va fi o clarificare din partea colegilor de la UNPR, noi suntem prezenţi şi participăm la discuţii, dacă nu, programul nostru merge în continuare”, a declarat Liviu Dragnea.

UPDATE: Administraţia Prezidenţială susţine că aşa ceva este sub nivelul preşedintelui.

”Evident că preşedintele nu se implică în negocierile dintre partide. Este sub nivelul preşedintelui un astfel de demers!”, susţine Administraţia Prezidenţială

UPDATE: Replica UNPR a venit repede chiar de la preşedintele partidului.

”Informatiile despre prezenta mea la Cotroceni sunt ca in bancurile cu Radio Erevan. Adevarul este ca am fost la Cotroceni, dar nu sa negociez. Adevarul e ca nu am fost singur la Cotroceni, dar nu cu Gabriel Oprea, ci cu Liviu Dragnea si Vasile Blaga si Alina Gorghiu, cand toti presedintii partidelor politice parlamentare am participat la consultarea cu partidele politice pe tema BREXIT.”, a declarat Valeriu Steriu

“Unul dintre senatorii care a trecut la noi mi-a spus că domnul Oprea le-a mărturisit într-o şedinţă că s-a întâlnit cu domnul Iohannis la Cotroceni. Cei implicaţi trebuie să lămurească această situaţie. Dacă aşa este, atunci este încălcare foarte gravă a Constituţiei”, a spus Liviu Dragnea.

Liderii centrali şi preşedinţii de organizaţii PSD s-au reunit joi la Târgovişte, într-o şedinţă a Comitetului Naţional Executiv. Pesediştii vor discuta despre majorităţile pe care le-au făcut în consiliile judeţele şi locale, şi îşi vor face planurile pentru alegerile parlamentare de la toamnă.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns