Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Germania a eliminat Italia

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Totul s-a decis la loviturile de departajare

germaniaCapul de afiș al sferturilor de finală l-a reprezentat duelul dintre Germania și Italia. Un meci maraton în care echipa calificată în semifinale s-a decis la loviturile de departajare.

La Bordeaux s-au aflat față în față campioana mondială din 2014 și vicecampioana europeană din 2012. Un meci strâns, echilibrat. Cele două naționale nu au riscat aproape deloc în prima parte a meciului și astfel că au lipsit ocaziile de gol. Primul șut i-a aparținut italianului Florenzi (min. 15), dar fără probleme pentru Neuer. O primă ocazie mai clară s-a consemnat în minutul 41 când Mario Gomez a reluat cu capul peste poartă, la centrarea lui Kimmich. Au mai fost și alte ocazii, iar primul gol a fost înscris de Germania. Gomez l-a găsit excelent cu o pasă pe Hector, acesta a pasat înapoi, mingea a fost deviată de Bonucci și i-a venit perfect lui Ozil, care a trimis în plasă (min. 65). Italienii și-au revenit destul de greu din șoc, dar au reușit să trimită meciul în prelungiri. Squadra Azzura a egalat prin Leonardo Bonucci dintr-un penalty făcut cadou de Boateng, care a comis un henț în propriul careu (min. 78).

În cele două reprize a câte 15 minute, echipele s-au blocat reciproc. Așa s-a ajuns la loviturile de departajare. Aici Germania a transformat prin Kroos, Draxler, Hummels, Kimmich, Boateng și Hector și au ratat vedetele Muller, Ozil și Schweinteiger. Pentru Italia au marcat Insigne, Barzagli, Giaccherini, Parolo și De Sciglio, iar Zaza, Pelle, Bonucci și Darmian au ratat. Germania – Italia s-a terminat 1-1 (0-0, 1-1), după prelungiri, 6-5, la loviturile de departajare.

Germania: Neuer – Boateng, Hummels, Howedes – Kimmich, Kroos, Khedira (Schweinsteiger 16), Hector – Ozil, M. Gomez (Draxler 72), Muller. Selecţioner: Joachim Low.
Italia: Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini (Zaza 120′) – Florenzi (Darmian 87′), Sturaro, Parolo, Giaccherini, De Sciglio – Pelle, Eder (Insigne 107′). Selecţioner: Antonio Conte.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns