Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Recolta Dorolț și-a fixat un amical cu Unirea Tășnad

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

doroltRecolta Dorolț va debuta în aproximativ o lună de zile în sezonul 2016-2017 al Ligii a III-a de fotbal. Echipa sătmăreană s-a reunit zilele trecute însă se caută în continuare jucători, tineri sătmăreni, pentru ca la sfârșit de săptămână să se definitiveze lotul.

Antrenorul Mihai Sabău spune că vor avea 20-21 de jucători în lotul final pentru Liga a III-a. Din “vechea gardă” au rămas portarii Daniel Oșan, Bela Rapolți și jucătorii Nandor Meșter, Ciprian Lauruk, Daniel Jakkel, Flaviu Ionescu, Angelo Șimon, Daniel Pop. “Mai vin jucători, mai pleacă. Vrem să avem o echipă cu jucători doar din județ”, ne-a spus Mihai Sabău. Recolta Dorolț și-a fixat sâmbătă un prim meci amical după pauza de vară. Pe propriul teren va primi vizita Unirii Tășnad de la ora 10.00. Despre Unirea Tășnad putem să vă spunem că a făcut transferuri puternice. S-a reunit zilele trecute în frunte cu antrenorul Bogdan Moise. Au apărut la echipă jucătorii Adrian Micaș, Călin Vădan, Vlad Maxim și Cristian Schnellemperger, cei care în sezonul trecut au evoluat pentru Someșul Oar.

Revenind la Dorolț, Recolta mai are programate câte două meciuri de pregătire cu Victoria Carei (Liga a IV-a Elite) și FC Zalău (Liga a III-a), dar și un amical cu Viitorul Ulmeni, o echipă promovată și ea recent în Liga a III-a. Eșalonul al treilea din fotbalul românesc este programat să înceapă în 27 august, sau 3 septembrie.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Ganea s-a înțeles cu Bilbao

Asculta acest articol Viitorul Constanța și Athletic Bilbao au ajuns la un acord în ce privește transferul lui Cristian Ganea.