Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Sorin Ovidiu Vântu l-a denunţat pe Tăriceanu la DNA

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Sorin Ovidiu Vantu
Sorin Ovidiu Vantu

Sorin Ovidiu Vântu este anchetat într-un nou dosar, de procurorii DNA. În dosar sunt vehiculate şi numele lui Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului, şi Bogdan Olteanu, viceguvernator al Băncii Centrale a României.

UPDATE: Copreşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu refuză să comenteze informaţiile apărute în mass-media referitoare la implicarea sa într-un nou dosar instrumentat de DNA.

El a arătat că, ”după ce se va aduna un număr de denunţuri măcar cu două cifre”, va da următorul răspuns pentru toate înscenările: ”Oricât aş fi eu de vânat de DNA, ALDE va fi partid parlamentar după alegeri”.

Omul de afaceri este cercetat pentru cumpărare de influenţă.

Potrivit unor informaţii, Sorin Ovidiu Vântu a depus, joi,  un memoriu la sediul DNA prin care arată că i-ar fi dat lui Tăriceanu o mită în valoare de un milion de euro pentru ca Liviu Mihaiu să fie numit guvernator al Rezervaţiei Delta Dunării.

De asemenea, Vântu l-ar fi turnat la DNA şi pe Bogdan Olteanu, fostul viceguvernator al BNR

Liviu Mihaiu a fost numit guvernator al Deltei Dunării în 18 septembrie 2008, de către premierul Călin Popescu Tăriceanu.

Omul de afaceri a fost condamnat definitiv, săptămâna trecută, la şase ani şi două luni închisoare cu executare în dosarul falimentării companiei Petromservice.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns