Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Handbaliștii de la CSM Satu Mare au câștigat turneul de la Baia Mare

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

handbalHandbaliștii de la CSM Satu Mare au participat în weekend la un turneu în patru care s-a desfășurat la Baia Mare. Alături de echipa sătmăreană la turneu au mai particpat HC Minaur, CSM Oradea și Universitatea Cluj, toate trei fiind divizionare A. Echipa sătmăreană a demonstrat o bună formă sportivă și a câștigat toate cele trei meciuri și implicit turneul.

În primul meci, foarte echilibrat, sătmărenii s-au impus cu 34-33 în fața echipei CSM Oradea. În al doilea meci, CSM Satu Mare a trecut de Universitatea Cluj cu scorul de 37-25.

În ultimul meci, cel care avea să desemneze câștigătoarea turneului, CSM a întâlnit pe HC Minaur Baia Mare, divizionară A în momentul de față, dar cu mulți jucători de valoare în lot. CSM Satu Mare s-a impus cu 27-25 (12-10) în fața echipei băimărene și a câștigat trofeul pus în joc.

Au marcat în acest ultim joc: Cr. Suciu (venit de la Turda) 6, Dinescu 5, Bejenariu 4, Lazici, Munea, Olah, Crăciun – 3, Morar 1.

În continuare, până la primul joc din campionat, cu Dinamo București (31 august), handbaliștii sătmăreni vor avea antrenamente zilnice, iar miercuri vor avea un joc școală cu echipa din Fehergyarmat.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns