Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ședința publică pentru tragerea la sorți a componenței comisiilor de Bacalaureat

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

isj smDuminică, 21 august 2016, începând cu ora 10.30, în sala multimedia a Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare s-a organizat tragerea la sorți a vicepreședinților și a cadrelor didactice care vor face parte din comisiile din centrele de examen și de evaluare a examenului de bacalaureat sesiunea august-septembrie 2016.


Au participat Călin Durla, inspector şcolar general, Mariana Brumboiu, inspector şcolar general adjunct, inspectori şcolari, Sergiu Tâlvâc, lider sindical, o reprezentantă a Consiliului Judeţean al Elevilor, în calitate de invitaţi.
Tragerea la sorţi s-a efectuat de invitaţi din lista alcătuită pe baza propunerilor transmise de unităţile de învăţământ şi validată de Comisia Judeţeană de Bacalaureat.
Potrivit şefului inspectoratului, în judeţ sunt două centre de examen – La liceul Reformat şi la Colegiul Tehnic Elisa Zamfirescu – şi un centru de evaluare – la Colegiul Economic Gheorghe Dragoş. Lucrările vor fi evaluate şi corectate în alte judeţe, fără a se cunoaşte în prezent unde anume.
S-au înscris 604 elevi pentru examenul de bacalaureat din această sesiune.
Facem precizarea că tragerea la sorți s-a efectuat din lista alcătuită pe baza propunerilor transmise de unitățile de învățământ și validată de Comisia județeană de Bacalaureat, în conformitate cu Ordinul ministrului educației naționale nr. 5080/31.08.2015 privind organizarea și desfășurarea examenului de bacalaureat național – 2016, art. 8 (2).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns