Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Brad Pitt se gândește să realizeze un film despre Pilat din Pont

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Brad Pitt
Brad Pitt

Brad Pitt a declarat într-un interviu recent, oferit publicației New York Times Style Magazine, că se gândește să realizeze un film despre Pilat din Pont și contextul condamnării la moarte a lui Iisus Hristos, însă a precizat că acest film nu se va adresa aceluiași public ca filmul lui Mel Gibson, “The Passion of Christ” (2004), pe care îl consideră un film încărcat de “propagandă”, informează site-ul indiewire.com.

Noul film cu Brad Pitt în rol principal, “Allied” va fi lansat la 23 noiembrie, în timp ce Mel Gibson a revenit deja pe marile ecrane în calitate de actor în filmul “Blood Father” și a regizat deja lungmetrajul “Hacksaw Ridge”, care va fi lansat la 4 noiembrie.

Cu toate acestea, Gibson, rămas într-un con de umbră după ce în iulie 2006 a fost arestat pentru conducere sub influența alcoolului și a provocat un scandal imens cu remarcile antisemite pe care le-a făcut în timpul arestării, continuă să stârnească reacții față de filmul său din 2004 în care descrie calvarul îndurat de Iisus Hristos. Filmul “The Passion of the Christ” a provocat în urmă cu 10 ani foarte multe controverse din cauza conținutului său extrem de violent, iar Mel Gibson a fost acuzat de antisemitism pentru modul în care a ales să prezinte condamnarea și crucificarea lui Iisus.

În interviu, Brad Pitt susține că dorește să realizeze un film despre Pilat din Pont însă acest film “nu va avea același public țintă” ca filmul lui Mel Gibson. “Mă simțeam ca și când aș fi urmărit un film de propagandă”, a mai declarat Brad Pitt despre filmul regizat de Mel Gibson, adăugând însă că, în calitate de regizor, Gibson are meritul de a filma scenele violente “extraordinar de bine” și că producția “Apocalypto” (2006) este “un film foarte bun”.

În cadrul interviului Brad Pitt a abordat și subiecte politice, precizând că “nu și-ar fi închipuit niciodată că Marea Britanie va ieși din Uniunea Europeană” și nici nu își imagina vreodată că Donald Trump ar putea deveni președintele Statelor Unite.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns