Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Antonio Zsigler, medaliat cu bronz la Naționalele de box la juniori

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

boxCS Voința Satu Mare a înregistrat un rezultat bun la Campionatele Naționale de box, la juniori. Finala pe țară s-a desfășurat în perioada 24-29 octombrie la Târgu Jiu, iar antrenorul Teodor Vârlan a avut în ring trei sportivi.

Cel mai prețios rezultat i-a aparținut lui Antonio Zsigler. Încadrat la categoria 52 kilograme, sătmăreanul a câștigat primul meci cu Stan Sorin (Chiajna). A urmat lupta pentru marea finală însă Antonio a pierdut la puncte cu Jean Cristea (Călărași). Astfel că Antonio Zsigler a cucerit medalia de bronz, prima pentru CS Voința după câțiva ani.

La categoria 80 kilograme a boxat Patrik Molnar, cel care în primul meci s-a impus în fața lui Vlad Goleanu (Tulcea), dar a pierdut apoi în sferturi contra gorjeanului Marian Ioncilă. La competiția de la Târgu Jiu s-a aflat și sătmăreanul Răzvan Ghicean, însă a pierdut primul meci la 48 kilograme.

Sportivii și antrenorul Teodor Vârlan mulțumesc pe această cale președintelui de la Voința, lui Ioan Ghere, pentru sprijinul acordat. Sportivii se pregătesc acum pentru Cupa Căuașului care se va desfășura la sfârșitul lunii noiembrie.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns