Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Crucea Roșie Satu Mare împarte 25 de tone de mere la săraci

Voluntari crucea-rosie
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Voluntari crucea-rosie
Voluntari crucea-rosie

    Joi, 3 noiembrie, sătmărenii aproape că s-au călcat în picioare pentru a intra în posesia ajutorului oferit de Crucea Roșie Satu Mare. La depozitul situat pe Aleea Jiului nr. 64 din municipiul Satu Mare, zeci de persoane cu situație financiară redusă s-au prezentat pentru a intra în posesia merelor oferite gratuit de Crucea Roșie Satu Mare.

        Zece tone de mere au ajuns vineri, 3 noiembrie, în depozitul de pe Aleea Jiului cu titlul de donație pentru Crucea Roșie Satu Mare. De acolo merele au fost distribuite mai departe de voluntarii Crucea Roșie, gratuit, sătmărenilor a căror pensie de vârstă nu depășește mai mult de 450 de lei. Donația se eliberează doar pe baza buletinului și a cuponului de pensie prezentat de beneficiar ori de un aparținător. De cele 20 de kilograme de mere au beneficiat și câțiva elevi de gimnaziu de la Școlile Octavian Goga și Bălcescu Petofi, care au rezultate deosebite la învățătură.

Cele 10 tone de mere au fost donate de o fermă pomicolă din Șomcuta Mare, iar alte 15 tone vor ajunge în depozitul din Satu Mare tot sub formă de donație de la o fermă pomicolă din județul Sălaj.

Mai multe în ediția tipărită din “Informația Zilei” – 4 noiembrie, disponibilă la chioșcurile de ziare sau în ediția electronică (abonament pdf).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns