Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Grup de contrabandişti de ţigări, surprins de poliţiştii de frontieră la Negreşti

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Tigari de contrabanda
Tigari de contrabanda

Sâmbătă, 5 noiembrie a.c., în jurul orei 20.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Negreşti Oaş – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, în zona de responsabilitate.

          Astfel, ei au observat mai multe persoane care transportau, de la frontiera de stat către interiorul ţării, colete voluminoase pe care le încărcau într-un autoturism marca Saab, înmatriculat în Anglia, oprit în zonă.

  Imediat, s-a procedat la somarea prin voce a persoanelor în cauză, însă acestea nu s-au supus, au abandonat coletele şi s-au dispersat în direcţii diferite.

În urma acţiunii, poliţiştii de frontieră au reţinut un cetăţean ucrainean, Yuriy S., în vârstă de 27 de ani. De asemenea, au fost anunţate şi autorităţile de frontieră ale statului vecin despre caz în vederea cercetării în comun  a evenimentului.

Poliţiştii de frontieră au descoperit la faţa locului şi în autoturismul Saab, 15 colete, învelite în folie de culoare neagră care conţineau 7.500 pachete ţigări, marca Marble, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 68.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar cetăţeanul ucrainean este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat, la final urmând a se lua măsurile legale care se impun.

Totodată, autoturismul marca Saab, în valoare de 6.000 lei a fost indisponibilizat la sediul sectorului, în vederea continuării cercetărilor.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Trei taximetristi sanctionati

Politistii rutieri aflati in actiuni de supraveghere a traficului pe raza localitatii Lazuri, au depistat un barbat de 31 de ani, care urcase la volan desi nu poseda permis de conducere de nicio categorie. Soferul, identificat in persoana lui Attila R., din Lazuri, este cercetat pentru infractiunea comisa.