Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Şedinţa cenaclului literar Afirmarea se desfăşoară la Centrul Multicultural Poesis

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Miercuri, 9 noiembrie, începând cu ora 17, membrii Cenaclului literar Afirmarea, parte integrantă a Asociţiei Club Creatorilor Afirmarea Satu Mare, se întâlnesc la o nouă reuniune atelier. Şedinţa o să fie găzduită de Centrul Multicultural Poesis Satu Mare, de pe strada Mircea cel Bătrân.

Dacă la şedinţa anterioară pe agenda de lucru a fost înscrisă atât poezia, cât şi proza, iată că de această dată, pentru a avea la dispoziţie mai mult timp de analiză, am programat poezie. O să citească din creaţiile sale recente George Terziu, cel care îşi focalizează energia creatoare pe mai multe paliere – poezie, proză, eseu ş.a.

În cea de a doua parte a reuniunii cenacliere se vor discuta o serie de detalii referitoare la implementarea proiectului “Promovarea creaţiilor poeţilor, prozatorilor şi artiştilor sătmăreni, păstrarea memorie înaintaşilor”. Se cuvine menţionat faptul că acest proiect cultural este susţinut financiar de Primăria Satu Mare, prin Centrul Cultural G.M. Zamfirescu Satu Mare. Cofinanţarea o asigură asociaţia beneficiară prin contribuţie proprie şi surse atrase din partea sponsorilor.

La această întâlnire de lucru sunt invitaţi atât membri cenaclului Afirmarea, cât şi tineri care s-au angrenat sau doresc să se angreneze în concursul de creaţie literareă pe teme istorice “Ilie Sălceanu”.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns