Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Kelemen Hunor îl invită pe Viktor Orban la Satu Mare

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Viktor Orban
Viktor Orban

Premierul ungar, Viktor Orban, a purtat marţi discuţii cu liderul Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR), Kelemen Hunor, în vederea pregătirii pentru întâlnirea din cadrul Conferinţei Permanente Maghiare care va avea loc săptămâna viitoare, a anunţat biroul de presă al acestuia.

Cei doi au schimbat păreri despre pregătirile pentru alegerile parlamentare din România şi şi-au exprimat mulţumirea vizavi de cooperarea dintre organizaţiile de etnici maghiari în vederea selectării candidaţilor, a spus purtătorul de cuvânt al lui Viktor Orban, Bertalan Havasi. citat de MTI şi Mediafax.

Orban şi Kelemen au convenit asupra necesităţii unei reprezentări puternice a maghiarilor în Parlamentul României, a spus responsabilul de presă citat.

Ei au analizat, de asemenea, progresul înregistrat la nivelul proiectelor de dezvoltare susţinute de Ungaria pentru a servi intereselor etnicilor maghiari din România.

Kelemen i-a propus lui Orban să efectueze o vizită în Satu Mare, ce ar putea avea loc anul acesta, a adăugat sursa citată. Vizita ar putea avea loc înainte de încheierea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

2 comentarii

Lasă un răspuns