Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Sagetator (21 noiembrie - 21 decembrie)
Sagetator (21 noiembrie – 21 decembrie)

HOROSCOP Informația Zilei 02.12

Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR

BERBEC. Nu insistă să te descurci singur într-o situație destul de dificilă, căci de unde nici nu te aştepţi ai putea primi astăzi cele mai eficiente sfaturi. Apelează cu încredere la colegi, cere-le ajutorul, căci nu ştii cine-ți va întinde o mână de ajutor.

TAUR. Dacă ai reușit să aduni niște bani în cont, ai toate șansele să obții ceea ce-ți dorești. Indiferent că e vorba de un obiect mult dorit, sau de o poziție superioară într-un grup, te simți mai sigur pe tine atunci când știi că ai ceva bani în buzunar.

GEMENI. Chiar dacă ceilalţi sunt puşi pe harță, tu reuşeşti săţi păstrezi calmul şi să-i tratezi pe toţi cu atâta toleranţă, încât îi vei dezarma cu uşurință. Nimic nu te irită, ci dai niște replici paşnice, încât se miră toţi că poţi săţi păstrezi cumpătul.

RAC. Îți mai lipsește o hârtie, ceva document pentru a trece la etapa următoare a unei afaceri. Nu te aștepta ca toate să meargă ca pe roate, dar sacrificând un pic de timp și de energie vei obține relativ ușor actul necesar pentru a merge mai departe.

LEU. Eşti apreciat pentru ceea ce ştii să faci, pentru talentul cu care ești înzestrat, deci e și normal să te simţi bine acolo, unde toată lumea te priveşte cu simpatie și respect. Unde apari azi, chiar și animozitățile se aplanează, iar apele se liniştesc.

FECIOARA. Norocul îți iese în cale exact când nici nu te-ai fi așteptat. Vei depăși cu succes un impas major deși tu ai fost deja tentat săți accepți eșecul. Nu ești un ghinionist, deci nu dezaprecia propria ta capacitate de a depăși momentele critice.

BALANŢĂ. Ești invitat să participi la un proiect nou, care îți trezește interesul și te atrage. E ceva pe placul tău, incitant, interesant, aventuros, de aceea nu te mai poţi gândi la chestiunile de rutină, ci eşti preocupat de direcţia spre care te îndrepţi.

SCORPION. Îți vine o idee bună și stai pe gânduri, să te apuci s-o pui în practică, sau s-o lași baltă. Eşti încurajat de persoane care te determina să nu mai aştepţi. Ei îţi spun că acum este momentul cel mai bun, dar intuiţia ta spune cu totul altceva.

SĂGETĂTOR. Te cuprinde un soi de teamă, ca atunci când trebuie să apari în faţă unui juriu care urmează săţi estimeze cunoştinţele. Tu eşti o persoană emotivă, dar trebuie să te calmezi să nu te apuce plânsul când trebui să fii cel mai stăpân pe tine.

CAPRICORN. Eşti conştient că, de dragul altora, mai trebuie uneori săţi calci şi pe mândrie, să îţi înăbuşi şi propriile dorinţe. Nu e sigur că ei ar face la fel pentru tine, dar tu măcar ai sufletul împăcat că ai făcut cuiva o bucurie prin sacrificiile tale.

VĂRSĂTOR. Nu subestima niciodată anumite situații, afirmând că ar fi banale sau depășite deja. Tocmai în locurile pe care le cunoști cât se poate de bine sau de la oamenii pe care îi știi de-o viață poți avea parte de cele mai interesante surprize.

PEŞTI. Tu nu te sperii nici de cărţile groase, nici de cantităţile uriaşe de informaţie de acumulat, căci ai o capacitate de învăţare demnă de invidiat. Astfel, în fața unui juriu care vrea să-i elimine pe cei incompetenți, tu te vei remarca în mod pozitiv.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 20.02 Ne aflăm în zodia PEȘTI

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 09.07 Ne aflăm în zodia RAC

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 24.08 Ne aflăm în zodia FECIOARĂ