Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Pentru al treilea an consecutiv, la Grădiniţa Voinicelul s-a deschis “Orăşelul Voiniceilor”

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Sute de prichindei, voinicei, desigur, au umplut zilele trecute curtea Grădiniţei cu Program Prelungit Voinicelul Satu Mare pentru a se bucura de sosirea lui Moş Nicolae, pentru a colinda şi a simţi alături de cadrele lor didactice, alături de părinţi, bunici, unchi, mătuşi, frăţiori şi surioare apropierea minunatelor sărbători de iarnă.
Atmosferă de sărbătoare în curtea Grădiniţei Voinicelul din Micro 16 cu prilejul deschiderii “Orăşelului Voiniceilor”. Un orăşel de poveste în care toată lumea e fericită, în care grijile dispar şi în locul lor sunt doar zâmbete şi bucuria specifică lunii cadourilor, această frumoasă lună decembrie. Aşa cum scriam mai sus, în curte a fost plin de voinicei şi ca să vă puteţi face o imagine cât mai clară vă spunem că au fost prezenţi preşcolari din 14 grupe de la toate cele trei corpuri în care funcţionează Grădiniţa Voinicelul. Sute de copilaşi au intrat în scenă, unii au colindat, alţii au cântat cântecele de iarnă, cu toţii poposind apoi în braţele calde ale lui Moş Nicolae care a venit iată şi la grădiniţă, nu doar pe la casele lor, pentru a le dărui un pacheţel cu dulciuri.
În curtea unităţii de învăţământ, toate cele trei corpuri în care funcţionează Grădiniţa Voinicelul au avut amenajat câte un stand în cadrul căruia au expus spre vânzare ornamente şi podoabe confecţionate de preşcolari cu ajutorul părinţilor lor. Imaginaţia celor mici, dar şi a celor mari, nu cunoaşte limite, astfel că am putut remarca multe podoabe realizate din materiale reciclabile.
“Orăşelul Voiniceilor” a împlinit anul acesta 3 ani. Da, a ajuns la ediţia cu numărul trei şi datorită faptului că este un eveniment pe care toată lumea îl aşteaptă cu mare drag, cu siguranţă va avea parte de multe, multe aniversări şi de-acum încolo.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns