Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Scandal în USR. Liderii Uniunii Salvați România își aruncă săgeți ascuțite, în mediul public.
Atacul a fost lansat de soțul lui Clotilde Armand, matematicianul Sergiu Moroianu. Acesta a scris pe Facebook despre grupuri de interese, bani grei, abuzuri, legături cu Soroș și mătrășirea franțuzoaicei, menționând în mai multe rânduri numele șefului de campanie al partidului, Matei Păun, om de bază al lui Nicușor Dan, și al cărui nume a fost vehiculat și în dosarul paradisurilor fiscale cunoscut sub numele de Panama Papers.

La scurt timp a venit și replica președintelui USR. Nicușor Dan a dezmințit acuzațiile aduse de vechiul său prieten încă din timpul facultății, Sergiu Moroianu.

Mai mult, acesta s-a declarat mâhnit și uluit de “afirmațiile mincinoase” ale soțului lui Clotilde Armand.

Sunt mahnit si uluit ca Sergiu Moroianu lanseaza in spatiul public afirmatii mincinoase, multe dintre ele similare cu ale dusmanilor politici ai USR”, a scris Nicușor Dan pe Facebook, potrivit b1 tv.
Clotilde Armand a explicat nemulțumirile din USR: Au fost puțini bani, iar la fiecare leu toată lumea se uita cum e cheltuit. Suntem un partid cu oameni adevărați, care își exprimă democratic frustrările. E foarte sănătos!

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns