Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Capricorn (21 decembrie - 20 ianuarie)
Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

HOROSCOP Informația Zilei 28.12

Ne aflăm în zodia CAPRICORN

BERBEC. Va fi o zi veselă, când te poți elibera de griji și te poți distra pe placul tău. Ești dornic de aventură și de joacă și nici iubirea nu lipsește din imagine, deci dacă anul ce vine începe așa cum se termină acesta, va fi un început foarte bun.

TAUR. Fii cât poți de cumpătat la cumpărături, pentru că nu ți-au mai rămas prea mulți bani. Să nuți pară rău de banii cheltuiți pe cadourile de Crăciun, pentru că le-ai nimerit perfect și toată lumea s-a bucurat, dar acum limiteazăți cheltuielile.

GEMENI. Analizând anul care tocmai se încheie, simți că nu ai făcut tot ce puteai pentru a-ți atinge toate țelurile. Ai avut și așa destul de multe reușite, deci nu te-ai mai străduit să obții și alte succese, dar dacă ai fi depus un pic de efort, ai fi reușit.

RAC. Îți merge mintea brici, și te descurci de minune în orice situație în care este nevoie de logică. Cine îți solicită astăzi sprijinul se poate considera un om  fericit, pentru că oferi cele mai bine documentate sfaturi și vii cu cele mai ingenioase idei.

LEU. Noul an bate la ușă, dar tu încă nu știi unde îl vei întâmpina. Indiferent că ai primit prea multe invitații, sau niciuna, deocamdată nimic nu s-a stabilit, cert este însă că persoana iubită va fi alături de tine, iar restul parcă nici nu mai contează.

FECIOARĂ. Te-au costat ceva bănuți pregătirile de Revelion, dar totul e gata, la locul lui și speri că va ieși bine. Mai faci ultimele finisări, îți verifici lista, te mai consulți cu unii dintre cei vizați, ca la momentul respectiv să nu lipsească nimic.   

BALANȚĂ. Ți-e dor să mergi la o petrecere pe cinste, dar deocamdată se pare că nu ai prea multe șanse să participi la vreun chef mai zgomotos. Ești invitat în mai multe locuri, nimic de zis, dar niciunul nu pare să ofere ceea ce-ți dorești tu acum. 

SCORPION. Nu este cel mai interesant Revelion ce ți se conturează la orizont, dar azi mai faci ultimele finisări, ca noul an să nu te prindă cu sarcinile neterminate. La cumpăna dintre ani vei avea alături oameni dragi și faci totul să vă simțiți bine.

SĂGETĂTOR. Ești foarte dinamic, deoarece multe planuri vrei să mai duci la bun sfârșit. Mai pasează ceva și altora din sarcinile asumate, azi și mâine săți poți termina treburile, iar pe urmă să te poți relaxa puțin, să fii odihnit la petrecerea de Revelion.

CAPRICORN. Nimerești într-un anturaj în care nu cunoști prea multă lume, deci ai nevoie de un pic de timp pentru a te integra. Ai suficient talent să te adaptezi repede, iar dacă cu ei vei întâmpna noul an, până la petrecere vă veți și împrieteni.

VĂRSĂTOR. Nu-ți vezi capul de sarcinile ce se revarsă asupra ta și trebuie să le finalizezi pe toate încă astăzi. Nu este cazul săți faci griji, ai colaboratori care te ajută oricând cu drag, iar dacă vă uniți forțele, împreună le veți termina cât ai clipi.

PEȘTI. Ești invitat să faci Revelionul într-un loc unde ai mai fost și altădată, un loc de care te leagă amintiri plăcute sau într-o companie dragă ție. Nici în familie nu ar fi rău, dar nu trebuie săți bați toată ziua capul, cui să-i dai răspuns afirmativ.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informaţia Zilei 05.04 Ne aflăm în zodia BERBEC