Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Recolta Dorolț a câștigat Memorialul “Daniel Prodan”

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Pe locul 2 s-a clasat AS Livada la turneul dedicat juniorilor

Recolta Dorolț
Recolta Dorolț

După patru zile pline, cu 58 de meciuri disputate, s-a încheiat prima ediție a Memorialului “Didi Prodan” la fotbal. Dedicată memoriei lui Daniel Prodan, internațional sătmărean recent dispărut dintre noi, competiția a strâns la start circa 250 de tineri fotbaliști, născuți în 1998 sau mai mici, de la zeci de echipe din județ.

După disputarea meciurilor din grupe, optimi și sferturi, în “careul” de ași s-au calificat AS Livada, Energia Negrești, CSM Carei II și Recolta Dorolț.

Sorții au decis ca într-una din semifinale să se întâlnească Recolta Dorolț și CSM Carei II, considerate de mulți cele mai bune echipe din turneu. A fost un meci echilibrat câștigat de echipa din Dorolț cu 3-2 după ce a fost condus cu 1-0 și egalată la 2 printr-un gol înscris de portarul din Carei. În cealaltă semifinală, AS Livada – Energia Negrești 5-1.

În finală, Recolta Dorolț a învins pe AS Livada cu 4-2 după ce a condus la un moment dat cu 4-0. Pentru echipa învingătoare au marcat L.Vincze (2), D. Vincze, I. Lakatos. Pentru Livada au marcat Denis Nagy și Egri (autogol).

Recolta: Stankovici – Levente Vincze, David Vincze, Robert Pintye, Eric Pintye, Istvan Lakatos, Kristian Mark, Nandor Egri. Antrenor: A. Estinca.

AS Livada: Cristian Balog – Cristian Gambra, Kristoff Balinbt, Cristian Sebesi, Denis nagy, Adam Beluska, Adrian Oros, Kristian Szekely, Daniel Varga. Antrenor: L. Lazăr.

În meciul pentru locurile 3-4: CSM Carei II – Energia Negrești 10-1. Echipa din Carei (antrenor Zsolt Tabi) a dat și golgeterul turneului în persoana lui Denis Kusmos.

La final am avut festivitatea de premiere în cadrul căreia Ciprian Prodan, fratele mai mic al lui Daniel, a adus mulțumiri conducerii AJF Satu Mare, pentru ideea de a organiza acest turneu în memoria marelui fotbalist Didi Prodan decedat în urmă cu două luni la numai 44 de ani.

Același Ciprian Prodan a înmânat premiul ocupantei primului loc, Recolta Dorolț. Celelalte premii au fost înmânate de Iosif Vigu, Contantin Por, Zoltan Pataki, Ervin Zsiga și Ștefan Szilagyi. Au mai participat la competiție, ca spectatori sau ca organizatori Ziman Dorel, președintele comisiei de juniori, Mihai Sabău, președintele comisiei tehnice, Dacian Nastai, Simon Elek, Vincze Alexandru etc.

Arbitrajul a fost asigurat de Ștefan Bathory, Sergiu Tăbăcaru, Emanuel Pop, Costea Dănuț, Neichi Sergiu, Kovacs Szabolcs, Petruț Sebastian.

Ultimele meciuri, semifinalele și finala au fost arbitrate de consacrații Istvan Kovacs și Ovidiu Mazilu. Iar “omul de la masă“, responsabil cu secretariatul, a fost neobositul Ionel Borz ajutat de Bogdan Tincu. Una peste alta, o competiție reușită, disputată în limitele sportivității la care au participat sute de tineri.

Ionel Borz
Ionel Borz
AS Livada
AS Livada

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Sepsi bate ICIM Arad

Asculta acest articol Etapa a 7-a din Liga Națională de baschet feminin, Grupa A, a început în weekend cu meciul