Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Porcsalmi Balint – propus pentru funcția de președinte executiv al UDMR

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, l-a propus pe Porcsalmi Balint pentru funcția de președinte executiv al Uniunii.

 
“Porcsalmi Balint este un adevărat profesionist, are multă experiență și am încredere deplină în el”, a declarat Kelemen Hunor, potrivit unui comunicat transmis, joi, Agerpres.

El a adăugat că se așteaptă ca Porcsalmi să asigure implementarea deplină a procesului de reînnoire și reconfigurare a UDMR, să întărească și mai mult legătura dintre Uniune și comunitatea maghiară din România și “să reprezinte cu mult curaj interesele oamenilor la nivelul conducerii executive a unei organizații inovative și eficace”.

“Porcsalmi Balint activează de 17 ani în Uniune, iar în acest timp a avut diferite atribuții, a făcut tot ce se poate face într-o organizație politică, începând cu lipirea afișelor și până la activitatea în sfera guvernamentală. A lucrat alături de noi, nu numai în perioada campaniilor electorale sau când UDMR s-a aflat la guvernare, dar și în diferitele etape ale dezvoltării Uniunii. Porcsalmi cunoaște organizația, iar cei din organizație îl cunosc pe el”, a argumentat Kelemen Hunor.
Președintele UDMR a mai subliniat că Porcsalmi este ‘un perfecționist care și-a îndeplinit întotdeauna sarcinile cu sârguință și modestie’.

“În ultimii șase ani, Porcsalmi Bálint a dobândit experiență și pe plan internațional, activând ca trainer și consilier pentru numeroși candidați și multe partide politice din Europa Centrală și de Est, Africa și Asia. Am convingerea că această experiență îi va fi de folos în managementul executiv al UDMR și în dezvoltarea Uniunii noastre”, a adăugat președintele UDMR.

Liderul Uniunii s-a declarat convins că Porcsalmi Balint este persoana cea mai potrivită pentru respectiva funcție.

Potrivit prevederilor din Statutul UDMR, președintele executiv este numit în funcție de Consiliul Reprezentanților Unionali (CRU), la propunerea președintelui Uniunii. CRU urmează să se întrunească sâmbăta viitoare, pe 28 ianuarie.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns