Image 1
Image 2

”Cină cu proști” și ”Autobahn” revin pe scenele Teatrului de Nord

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Ioana Cheregi şi Andrei Stan
Ioana Cheregi şi Andrei Stan

La mijlocul acestei săptămâni secția română a Teatrului de Nord prezintă două din cele mai reușite spectacole ale sale.

Miercuri, 25 ianuarie, la ora 17, în Sala Mare din strada Horea, va fi prezentată comedia ”Cină cu proști” de Francis Veber, în regia lui Daniel Vulcu și scenografia lui Cristian Gătina. Din distribuție fac parte Ciprian Vultur, Raluca Mara, Sergiu Tăbăcaru, Romul Moruţan, Vlad Mureşan, Alina Negrău, Stelian Roşian. Este valabil abonamentul ”Mihai Eminescu”.

Joi, 26 ianuarie, la ora 19, în Sala Amfiteatru a Casei de Cultură a Sindicatelor, puteți (re)vedea ”Autobahn” de Neil LaBute, cu Ioana Cheregi și Andrei Stan, în regia Laurei Moldovan și scenografia aceluiași Cristian Gătina. Spectacolul i-a adus Ioanei Cheregi premiul publicului la festivalul Atelier de la Baia Mare și premiul pentru cea mai bună actriță la Festivalul de Teatru Scurt de la Oradea.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Irinyi Janos

IFPLUSISTORIE LOCALĂ

Irinyi Janos, inventatorul chibritului cu fosfor, s-a născut acum 206 ani la Irina din județul Satu Mare

O personalitate oarecum uitată de români, onorată mai mult în Ungaria, a contribuit în mod decisiv la confortul casnic de care se bucură omenirea modernă, inventând un mod sigur de fabricare a chibriturilor. Irinyi Janos a fost reprezentantul unei familii ilustre din Ungaria veacului al XIX-lea.

This content is for IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ PLUS 3 LUNI, IZ PLUS ANUAL, IZ Plus Lunar, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ <35, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, and IZ+ si Tiparit si PDF Lunar members only.
Log In Join Now
Colocviul național Nicolae Breban la Muzeul Național al Literaturii Române

SCRIITORI ROMÂNI

Colocviul național Nicolae Breban la Muzeul Național al Literaturii Române

Colocviul Național Nicolae Breban, un eveniment de anvergură culturală la Sala Perpessicius, marchează celebrarea a 90 de ani de viață ai scriitorului Nicolae Breban, reunind personalități literare și academice de seamă, printre care și scriitorii sătmăreni Dumitru Păcuraru și George Vulturescu, pentru a discuta și omagia opera și influența acestuia în literatura română.