Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Băsescu ar putea fi audiat în Comisia de Control SRI

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Adrian Țuțuianu, șeful comisiei de control a activității SRI, a vorbit, la Antena 3, despre înregistrările publicate de Sebastian Ghiță, în care Traian Băsescu recunoaște cum intervine în justiție și dosare.

Fostul preşedinte Traian Băsescu nu a negat înregistrarea difuzată de Sebastian Ghiţă, dar susține că aceasta a fost „editată”.
Țuțuianu a explicat că nu a existat această discuție în cadrul audierilor de miercuri, de la Parlament, în care Eduard Hellvig, șeful SRI, a fost anchetat, dar a menționat că este posibil să fie chemate și alte persoane pentru audieri în această speță, notează Mediafax.

“Nu am avut această discuție, urmează să analizăm în cadrul comisiei mulțimea de informații pe care o avem și să decidem dacă este utilă prezența în fața comisiei și a altor persoane. Sigur că ar fi util în primul rând domnul Ghiță, să ne dea mai multe informații. Apoi, ar fi utilă audierea lui Victor Ponta, care este amintit și care s-a exprimat public că ar dori să fie audiat și cred că și domnul Băsescu ar putea face obiectul unei astfel de audieri.”, a spus Țuțuianu.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns