Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Lotul Olimpiei a plecat spre Cipru

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Delegaţia Olimpiei a plecat vineri după amiază spre Cipru acolo unde se va efectua stagiul de pregătire premergător sezonului oficial. Drumul până în Cipru se face în două etape, una cu trenul până la Bucureşti, iar a doua etapă se va face sâmbătă, cu avionul, din Capitală până la Larnaca.

În trenul care a plecat spre Bucureşti a urcat cam jumătate din lotul Olimpiei. Ceilalţi, inclusiv antrenorul Andone, au plecat ceva mai devreme, spre casele lor, pentru a-şi lua rămas bun de la cei apropiaţi. Delegaţia Olimpiei va petrece 15 zile în Insula Afroditei, interval în care vor avea în program o mulţime de antrenamente, dar şi 5-6 jocuri de pregătire. Lotul nu a suferit nicio modificare faţă de cel anunţat zilele trecute. Vi-l prezentăm în rândurile de mai jos.

Portari: Anca-Trip, Şuta, Dascălu.
Fundaşi: Ciul, Duruş, Fl. Mureşan, Heil, Onicaş, Iuhas.
Mijlocaşi: Rus, Tudoran, Voicu, Pană, Villand, Bucur, Krausz, V. Pop, Erdei.
Atacanţi: Luduşan, Bura, Faur, Kanaloş.
Antrenori: Bogdan Andone, Gabi Vochin şi Mihai Şteţca.
Kinetoterapeut: Tudor Gherman.
Conducător grup: Attila Karda.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

4 comentarii

  1. Cred ca e pt prima data in istoria ei cand Olimpia face pregatirea de iarna in…tarile calde!Obisnuiti printre noroaie si terenuri de liga a 9-a,in sfarsit scoatem si noi capul in Europa!Multi o sa moara de ciuda!Inclusiv ziaristi care erau obisnuiti cu eternul Bolba :)))

Lasă un răspuns