Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

LPS Satu Mare a câștigat etapa județeană la fotbal licee

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Sâmbătă, la sala “Ecaterina Both, a avut loc etapa județeană la fotbal licee din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (ONSS).

S-au calificat pentru această fază șase echipe: Colegiul Național “Ioan Slavici” Satu Mare, Colegiul “Kolcsey” Satu Mare, Liceul cu Program de Sport Satu Mare, Colegiul “Brătianu” Satu Mare, Liceul Teoretic din Carei și Liceul Teoretic Negrești.

S-a jucat după sistemul “fiecare cu fiecare”, iar în cel mai important meci s-au întâlnit LPS Satu Mare și Liceul Teoretic din Carei. A fost un meci frumos, cu multe ocazii de gol iar în final s-a impus echipa din Satu Mare, scor 1-0. Unicul gol al meciului a fost marcat de Sergiu Ciocan în ultimul minut al meciului. În urma acestui succes, LPS Satu Mare s-a calificat pentru etapa interjudețeană care va avea loc la Bistrița.

LPS: Moroz – Ciocan, Onea, Cubaș, Micaș, Cătuna, Nagy, Topan, Szekely, Onea. Antrenor: Dacian Nastai.

Carei: Preg – Ov. Ardelean, Varga, Kuzmos, Malinetescu, Boldiszar, Hevele, Pozsony. Antrenor: Răvan Nintaș.

Premierea echipelor participante a fost făcută de Petre Dumitru, inspector școlar de educație fizică și sport, iar arbitrajul a fost asigurat de Ștefan Bathori. De față a fost întreaga catedră de fotbal de la LPS, Dorel Ziman, Mihai Sabău, Ștefan Gerstenmaier și Dacian Nastai.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns