Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Înfrângere la limită în fața unei foste campioane a Europei

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Steaua Roșie Belgrad – FC Olimpia Satu Mare 1-0 (1-0)

Sursă: crvenazvezdafk.com
Sursă: crvenazvezdafk.com

Olimpia a întâlnit în amicalul de ieri din Cipru pe Steaua Roșie Belgrad, cea mai tritrată și celebră echipă din Serbia, locul 1 în campionatul acestei țări. Și, pentru că am văzut meciul “live” pe Yutoube, putem spune Olimpia nu s-a limitat doar la rolul de sparring partner, și s-a ridicat în multe momente la valoare adversarului. Sigur, Steaua Roșie a dominat mai mult, a avut cele mai multe ocazii și, în mod absolut firesc, a câștigat meciul.

Prima ocazie a meciului a aparținut sârbilor, dar șutul lui Donald a fost reținut în doi timpi de Anca. A urmat apoi o lovitură de cap pe lângă după care în minutele 11 și 12, Olimpia a beneficiat de două cornere. La ultimul, după un șut blocat a lui Kanaloș, a urmat un contraatac rapid al Stelei finalizat cu gol de Boakye. Două minute mai târziu Pană a șutat, din lovitură liberă, sub transversală dar portarul a respins în corner. În minutul 30 Kanaloș era cât pe ce să fie bătut de sârbi după ce l-a călcat le Le Tallec pe picior. După alte două ocazii ale echipei din Belgrad, în minutul 43 Pană a mai executat o lovitură liberă de la 24 metri, dar mult peste poartă.

Prima ocazie a părții a doua a aparținut Olimpiei, dar șutul lui Voicu, din careu, a fost reținut de portarul Manolovic. În minutul 59 Șuta a avut un reflex salvator la șutul sub transversală, din 10 metri, a lui Sikimic.

Apoi, de prin minutul 60, meciul, până spre final, a fost unul pur amical, jucătorii ambelor echipe, inclusiv cei nou intrați, tratând meciul cu multă lejeritate ocaziile de gol fiind foarte rare. Dar, în minutul 82 Plavsic a ratat majorarea scorului, șut din 6 metri, pe lângă poartă.
Să mai precizăm că Steaua Roșie a tratat meciul cu seriozitate dovadă fiind faptul că antrenorii au trimis în teren toți jucătorii lor importanți, Petkovic, Lukovic, Donald, Lukovic etc.

Olimpia: Anca – Duruș, Mureșan, Heil, Iuhas, Onicaș, Pană, Krausz, V. Pop, Kanaloș, Voicu. Au mai jucat: Șuta, Rus, Ursu, Daminuță, Ciul, Villand, Tudoran, Bucur, Ludușan, Erdei, Faur, Bura. Antrenor: Bogdan Andone.

Steaua Roșie: Manolovic – Petkovic, Lukovic, Le Tallec, Pavkov, Boakye, Milic, Donald, Andelkovic, Srnic, Poletanovic/Stankovic, Srnic, Ilic, Plavsic, Pavkov, Vucevic, Nikolic, Plavsic.

Următorul meci al Olimpiei va avea loc pe 4 februarie, cu Spartak Moscova 2, echipă aflată pe primul loc în eșalonul secund din Rusia.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns