Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ponta și Băsescu vor fi audiați în Comisia SRI, în dosarul Ghiță

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Adrian Țuțuianu, președintele Comisiei parlamentare de control a SRI, a declarat că fostul președinte Traian Băsescu și fostul premier Victor Ponta vor fi chemați pentru a răspunde întrebărilor în cazul Sebastian Ghiță.

”V-am spus că intenționăm să-i invităm pe Traian Băsescu, Victor Ponta și alte persoane care ne pot da informații utile. Toți membrii Comisiei au fost de acord că este necesară audierea acestor persoane. Îi vom chema și pe d-na Elena Istode și pe generalul Florian Coldea. Am cerut să ne fie puse la dispoziție rapoartele Curții de Conturi”, a declarat Țuțuianu.

Acesta a susținut că Ponta ar trebui să fie audiat pentru că, oricum, chiar el a cerut acest lucru. În plus, Ghiță a afirmat într-o înregistrare că decidenții politici au fost amenințați de SRI, prin Coldean, să nu construiască autostrada Comarnic-Brașov, iar aceeastă acuzație trebuie lămurită.

Cât despre Băsescu, acesta ar trebui audiat pentru că Sebastian Ghiță a dat publicității acum câteva săptămâni o înregistrare în care fostul președinte poate fi auzit vorbind despre SRI, inclusiv despre eventuala prezență a lui Coldea în ședințe în care s-au decis complete de judecată. Trebuie văzut în ce măsură aceste lucruri sunt adevărate, a spus șeful Comisiei.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns