Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Potaissa Turda – CSM Satu Mare 26-23

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Chiar dacă păreau victime sigure în disputa cu Potaissa Turda, handbaliştii de la CSM Satu Mare au luptat din răsputeri pentru obţinerea unui rezultat pozitiv. Şi chiar nu le-a lipsit mult ca să se întoarcă neînvinşi la Satu Mare. Dar hazardul, lipsa de şansă, unele slăbiciuni, poate şi arbitrajul au dus la înfrângere. Dar sunt semne bune şi speranţe pentru rezultate favorabile.

Primele minute au aparţinut gazdelor care au condus cu 4-0 (min. 9) şi se părea că vom asista la o înfrângere categorică a sătmărenilor. Dar n-a fost aşa, elevii lui Iuliu Varady au reacţionat rapid, au înscris 6 goluri în câteva minute, scorul ajungând la 6-4 (min. 14). Iar până la finalul reprizei iniţiativa a aparţinut sătmărenilor care au condus chiar cu 4 goluri, 13-9 (min. 28).

Sătmărenii au jucat bine şi în partea a doua a meciului reuşind să se menţină în avantaj până în minutul 42 când gazdele au egalat la 18. Egalitatea a fost menţinută până în minutul 52 când gazdele au trecut în avantaj, 23-22 după care, în final turdenii au mai marcat de 3 ori în timp ce jucătorii de la CSM au mai înscris o singură dată, astfel că s-a terminat 26-23 (11-13) pentru gazde.

Au jucat la CSM: Cioroiu, Pogyină, Campar 5, Mureşan 4, Bejinariu 4, Trifunovici 3, Olah 2, Suciu 2, Rogoz 1, Morar 1, Stan 1, Crăciun, Mateş, Olaru.

După această înfrângere CSM rămâne pe penultimul loc în clasament. Şi, probabil, tot pe acest loc 13 va rămâne şi după ce se vor disputa toate meciurile etapei a 18-a. Doar dacă nu se întâmplă vreo minune în meciul CSM Făgăraş – Dinamo.

Meciurile rămase din etapă:
• CSU Suceava – Dunărea Călăraşi
• CSM Făgăraş – Dinamo
• Poli Timişoara – CSM Focşani (sâmbătă, ora 17.00/TVR)
• HC Odorhei – Dobrogea Sud
• CSM Bucureşti – Steaua (duminică/ora 15.00/TVR)
• HC Reşiţa – HC Vaslui 0-10

Sursă foto: facebook.com/potaissaturda/

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns