Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Mihai Chirică îl vede pe Grindeanu în locul lui Dragnea la șefia PSD

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Liderul PSD, Liviu Dragnea, are parte de un curent de opoziţie în partid, pentru prima oară de la preluarea conducerii PSD. În presă au apărut informaţii conform cărora 14 parlamentari PSD se pregătesc să rupă partidul şi să formeze un nou partid, pe modelul UNPR.
Surse din PSD au precizat, pentru stiripesurse, că înweekend Liviu Dragnea a avut mai multe convorbiri cu liderii de filiale din sudul ţării, cei care îi asigură sprijinul masiv pentru conducerea partidului.

Liviu Dragnea le-a cerut acestora să fie pregătiţi pentru orice scenariu, inclusiv cel în care vor asista la un puci în interiorul partidului. De asemenea, Dragnea le-a transmis acestora că vor fi executaţi rapid şi fără prea multe explicaţii cei care vor avea ieşiri publice împotriva actualei conduceri a partidului.
Mihai Chirică, vicepreşedintele PSD, a spus duminică, în cadrul unei emisiuni, că prim-ministrul Sorin Grindeanu a acumulat ceva experienţă în această perioadă a protestelor şi că acest “duş rece cu sloiuri de gheaţă” l-a întărit, el putând să îi urmeze lui Liviu Dragnea la conducerea partidului, după retragerea acestuia.
La întrebarea dacă premierul ţării ar putea deveni următorul lider al PSD, Mihai Chirică a răspuns: „Da, şi Sorin Grindeanu poate fi preşedinte PSD, ca mulţi alţii, în condiţiile în care domnul Dragnea ar ajunge în situaţia în care trebuie să părăsească conducerea acestui partid”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns