Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Victorie clară a sibienilor

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Recolta Dorolț – Hermannstadt 1-3 (0-2)

În etapa a 19-a a Ligii a 3-a, Seria 5, Recolta Dorolț a primit sâmbătă vizita liderului AFC Hermannstadt. Sătmărenii au întâlnit o echipă solidă, puternică, bine organizată, cu un joc de posesie și de creație foarte bun. Iar rezultatul final a fost unul care nu poate fi contestat. Jucătorii echipei din Sibiu, superiori în ofensivă și defensivă, au dominat categoric și s-au impus cu 3-1.

Recolta Dorolț a încasat rapid primul gol. După doar 8 minute, Neacșa a șutat de la aproximativ 20 de metri și l-a lăsat fără replică pe Oșan. După aceea, Sibiul a mai avut o transversală (min. 16), în urma unui corner, în vreme ce sătmărenii, fără șut pe poartă în prima repriză, s-au remarcat doar prin câteva centrări de pe flancuri, reținute de Moldovan. Oșan a reușit să scoată un balon de pe linia porții (min. 20), dar nu a mai avut ce face la șutul puternic expediat de Pîrvulescu (min. 28) de la marginea careului de 16 metri, după acțiunea de generic a lui Straulea de pe partea dreaptă. Oaspeții conduceau cu 2-0 la pauză.

Speranțele sătmărenilor la un rezultat pozitiv s-au reaprins în repriza a doua, după reușita lui Micaș din minutul 64. M. Pop a bătut bine o lovitură liberă de pe partea dreaptă, Micaș s-a înălțat și a trimis perfect cu capul la colțul lung. Dar oaspeții au făcut 3-1 în minutul 78, prin reușita lui Cîrstean, stabilind și scorul final.

Recolta: Oșan (cpt.) – Ionescu, L. Vincze, Micaș, Drumar (Mureșan 30), Șimon (D. Pop 85), Ștef, M. Pop (Reszlei 75), D. Vincze, Both, R. Ritli. Antrenor: Zoltan Ritli.

Hermannstadt: Moldovan – Straulea (Cristiu 85), Pîrvulescu, Crișan, Medeșan, Piko, Necșulescu (Fotescu 87), Tătar (cpt.) (Petrescu 65), Neacșa, Monea, Cîrstean.

Rezultatele etapei a 19-a:
• Cugir – Oșorhei 3-1
• FC Bistrița – FC Zalău 1-3
• Gaz Metan II – Tg. Mureș II 5-2
• Avântul Reghin – Unirea Jucu 0-0
• Ulmeni – Comuna Recea 1-1
• Unirea Dej – Sănătatea Cluj 1-1
• Recolta Dorolț – Hermannstadt 1-3

• CS Iernut a stat

Etapa 20: Gaz Metan II – Recolta Dorolț, Mureș II – Oșorhei, Jucu – Iernu, Sănătatea – Ulmeni, Zalău – Dej, Recea – Reghin, Hermannstadt – Bistrița, Cugir stă.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns