Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Laura Badea este noul președinte al Federației Române de Scrimă

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Federația Română de Scrimă are începând de miercuri un alt președinte. La Adunarea Generală din București, Laura Badea a primit 32 de voturi, în timp al doilea candidat, Marius Florea, a obținut 18 voturi, un vot fiind anulat. În capitală am avut și trei sătmăreni care au votat: Francisc Csiszar din partea CSM Satu Mare, Marcel Tarța de la CS Satu Mare și Adrian Szilagyi din partea LPS Satu Mare.

“Îmi doresc o echipă puternică, să fim ca o familie. Vreau să măresc numărul centrelor olimpice pentru juniori pentru de acolo pleacă marea performanță. Voi colabora cu administrațiile locale, cu cluburile, voi încerca să fiu aproape de oameni”, a declarat fosta campioană olimpică. Fosta mare campioană la floretă a lucrat peste 12 ani la Comitetul Olimpic și Sportiv Român. Amintim că Laura Badea a fost aleasă după ce Mihai Covaliu a devenit președintele COSR și a lăsat postul liber în luna noiembrie a anului trecut.

Tot miercuri a fost votată și componența Comitetului Executiv. Noii membri sunt: Ana Maria Popescu, Loredana Dinu, Florin Zalomir, Ioana Ionescu și Petrică Ungureanu. Din Comitetul Executiv mai fac parte secretarul general, antrenorul federal și contabilul.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns