Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Un biciclist a fost grav rănit în Balta Blondă

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Un biciclist a fost rănit grav într-un accident de circulație înregistrat pe str. Balta Blondă din municipiul Satu Mare.

Miercuri, 29 matie, în jurul orei 15 și 30, pe strada Balta Blondă din municipiu, un bărbat de 58 de ani din Satu Mare, circulând cu bicicleta, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de schimbare a direcției de mers spre stânga și a fost acroșat de un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 38 de ani din Satu Mare.

Fiind rănit grav, în urma impactului biciclistul a fost transportat la spital. conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest. Recultatul a fost negativ, cu toate acestea i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. Polițiștii continuă cercetările

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Razie în trenuri! Zeci de călători au fost prinşi fără bilete

Joi, poliţiştii sătmăreni au fost angrenaţi şi în organizarea altor acţiuni, în domeniul combaterii tăierilor ilegale şi a furtului de lemne. De asemenea, s-a acţionat şi în scopul asigurării unui climat de ordine publică în staţiile de cale ferată şi pe trenurile de călători.