Image 1
Image 2

UNPR a decis să denunțe a protocolul cu PMP

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

UNPR a organizat marți, 4 aprilie, Conferința Națională ordinară, la patru ani de la precedenta conferință. În cadrul evenimentului, reprezentanții formațiunii și-au ales o nouă conducere.

Fostul deputat Ion Răducanu a fost ales în funcția de președinte al UNPR, iar fostul deputat Nuțu Fonta a fost votat secretar general. Fostul președinte al grupului din UNPR anti-fuziune cu PMP, Marian Vasiliev, nu mai face parte din conducerea formațiunii.

Potrivit noului președinte al UNPR a declarat, pentru stiripesurse, că la evenimentul din Capitală au fost sute de reprezentanți din aproape toate județele (au lipsit patru județe „de trădători”).

„Am adoptat o hotărâre de denunțare a protocolului cu PMP, pentru că nu mai este nimeni de la noi la PMP decât un singur președinte și ăia cinci parlamentari cu care s-a ales Băsescu. În rest toți președinți au venit înapoi. Nu cedăm partidul sub nicio formă. Procesul de fuziune e suspendat. PMP face eforturi să sperie oamenii, să îi amenințe că îi dă afară. Nu are pe cine să dea afară”, a declarat Răducanu.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

VOTUL UNGARIEI

Va bloca Viktor Orban aderarea Ucrainei la UE?

În aceste zile Bruxelles găzduiște unul dintre cele mai tensionate summit-uri ale Uniunii Europene. Liderii celor 27 de state membre se adună pentru a discuta, printre altele, posibilitatea extinderii UE către Moldova și Ucraina și revizuirea bugetului UE.