Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Activitate bogată pentru judoka de la CS Unio

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Secția de judo de la CS Unio Satu Mare a participat recent la mai multe concursuri. La Cupa Cab Star din Borș a avut loc un turneu pentru categoriile mici de vârstă.

Dintre elevii antrenorului Mihaly Terely s-au prezentat trei frați (foto): Paul, Romeo și David Lung. Iar toți s-au întors cu medalii. Paul Lung a terminat pe primul loc la U13 – 55 kg, Romeo Lun pe locul 1 la U11 – 38 kg, iar David Lung pe locul 2 la U11 – 38 kg.

Localitatea Szeged din Ungaria a organizat recent un turneu internațional la care au ajuns sute de judoka din 6 țări. De la Unio, Luca Felber a pierdut pentru intrarea în finală, iar apoi pentru finala mică și a terminat pe locul 5 la U13 – 45 kg. Tot aici, Alex Urâte a încheiat concursul pe locul 5 la U10 – 45 kg.

Lorand Samel de la CSM Satu Mare s-a aflat zilele trecute la Cupa Europei de judo la seniori, competiție găzduită de localitatea Dubrovnik din Croația. Sătmăreanul a intrat în concurs la 100 kg însă din păcate s-a accidentat. În primul meci a învins un sportiv din Serbia, după care a întâlnit un muntenegrean. Dar Samel s-a accidentat aici la mușchi, la picioare și din păcate va avea nevoie de o pauză de aproximativ o lună de zile. Astfel va rata Cupa României programată în perioada 7-9 aprilie la Oradea. Dar acolo îl vom avea pe Cristian Șereș de la CSM Satu Mare la 60 kg.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns