Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Victorie meritată a Recoltei

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Dorolț – ASA II 1-0 (0-0)

Recolta Dorolț a reușit să lege două victorii la rând în Seria 5 a Ligii a 3-a. O premieră în sezonul 2016-2017. Miercuri a jucat pe teren propriu în etapa a 21-a, iar la capătul meciului ASA Târgu Mureș II s-a văzut a fi învinsă la limită, scor 1-0. Dar sătmărenii au meritat cele trei puncte puse în joc, dovadă și numeroasele ocazii pe care și le-au creat. Echipa lui Zoltan Ritli a tras de multe ori la poartă, dar în puține rânduri șuturile au pus probleme deosebite portarului oaspete.

Încă din minutul 3 Reszler a amenințat pentru prima oară poarta adversă, după un corner bătut de Marius Pop, de pe dreapta. Apoi David Vincze a trimis pe centru (min. 11), pentru ca ASA să se remarce pentru prima dată prin șutul lui R. Stoica de la mare distanță. Balonul expediat a trecut puțin pe lângă vinclul lui Dobrai. Stoica a mai ratat în prima repriză de două ori (min. 34, 45), fiind cel mai periculos jucător al echipei oaspete. Recolta și-a mai creat ocazii în prima parte prin Ionescu (min. 22), Reszler (min. 28, 30, 36) și Ștef (min. 39, 44).

Repriza secundă a început cu un joc de posesie al oaspeților. După puține minute, sătmărenii și-au arătat din nou colții. La o acțiune pe partea stângă, mingea centrată a ajuns în careu la Ștef, iar acesta a trimis în spate către Reszler. Însă șutul de la 12 metri al mijlocașului a izbit transversala (min. 48). A urmat ratarea, cu capul, a lui David Vincze (min. 51), după care a venit și golul Recoltei. Marius Pop a pătruns în careu, pe partea dreaptă, a șutat puternic din unghi, iar portarul oaspete a respins până la Andrei Mureșan. Nemarcat, jucătorul Recoltei a trimis mingea în poartă din patru metri (min. 53). Chiar și în avantaj, echipa lui Zoltan Ritli nu a cedat. S-a mai remarcat prin M. Pop (min. 65), D. Vincze (min. 66), Ionescu (min. 68), Micaș (min. 75). Abia pe final sătmărenii au ținut de scor. Oaspeții au căutat egalarea, însă Dobrai a fost la post în minutele 81 și 90+1.

Recolta a terminat meciul cu un om în minus. M. Pop a încasat stupid două cartonașe galbene după un fault la 40 de metri, precedat de proteste la adresa arbitrului (min. 90). Un cartonaș roșu care-l trimite în tribune la meciul important de sâmbătă.

Recolta Dorolț: Dobrai – Micaș, Ritli, Ionescu, L. Vincze, Șimon, Reszler (Toma 86), Mureșan, Ștef, M. Pop, D. Vincze (Egri 90+4). Antrenor: Zoltan Ritli.
ASA Tg. Mureș II: Negrușa – Chirlejan, Szasz, Birtalan, Onul, Schieb, Bucur, Vlădescu, R. Stoica, Bordas, Iliescu. Rezerve: Podar, Suciu, Șipoș, Savu, Gergely, Katona, Bogătan. Antrenor: Adrian Pop.

Rezultatele etapei a 21-a:
• Cugir – Unirea Jucu 2-0
• Iernut – Comuna Recea 1-0
• Reghin – Sănătatea Cluj 3-0
• Ulmeni – FC Zalău 0-1
• Unirea Dej – Hermannstadt 0-1
• FC Bistrița – Gaz Metan II 1-3
• Recolta Dorolț – Mureș II 1-0
• CS Oșorhei a stat

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns