Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Noul magazin Anna Biagini a fost inaugurat la Negrești Oaș

Magazinul este situat pe Str.Victoriei Nr.108, vis a vis de Liceul Teoretic Negrești Oaș
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Magazinul este situat pe Str.Victoriei Nr.108, vis a vis de Liceul Teoretic Negrești Oaș
Magazinul este situat pe Str.Victoriei Nr.108, vis a vis de Liceul Teoretic Negrești Oaș

Cele mai renumite branduri italiene, consacrate deja pe piața vestimentară din țară și străinătate, precum Anna Biagini, Roberta Biagi, Elisabeta Franchi sau Denny Rose pot fi găsite acum și în Țara Oașului. Mai exact în orașul Negrești Oaș, la noul magazin Anna Biagini situat pe strada Victoriei nr. 108 vis a vis de Liceul Teoretic Negrești Oaș.

La evenimentul de deschidere au luat parte numeroase iubitoare de modă și frumos, bineînțeles, însoțite de partenerii lor. Invitații au fost întâmpinați cu câte o cupă de șampanie și au fost invitați să urmărească prezentarea de modă în care manechinele de la Agenția Gaby’s Models au purtat cele mai noi piese vestimentare create de designerii celebri.
După prezentarea de modă care a stârnit ropote de aplauze, cei prezenți au servit câte o cupă de șampanie și s-au delectat cu delicioase gustări. Fiind deja un brand de renume, doamnele și domnișoarele din Țara Oașului și-au dorit foarte mult ca magazinul Anna Biagini să fie mai aproape de ele pentru a putea astfel să fie mereu îmbrăcate după ultimele tendințe, iar Ramona Ștef, managerul magazinului Anna Biagini le-a îndeplinit dorința. Pentru ele Ramona Ștef a pus extrem de mult suflet și a făcut din noul magazin mai mult decât un loc unde te duci să îți cumperi haine.
Noul magazin Anna Biagini este situat într-o locație centrală și un sediu care inspiră stil și rafinament. Despre femeiile care aleg Anna Biagini se poate spune că sunt într-o continuă reinventare, că își schimbă dispoziția odată cu hainele și nu în ultimul rând că respectă tendințele. După cum veți putea observa, în magazinele Anna Biagini se acordă o mare atenție detaliilor. Acolo veți găsi încălțăminte, pantaloni, blugi, bluze, cămăși, rochițe, blănuri și accesorii în acord perfect. Astfel vă veți putea alcătui o ținută, din cap până în picioare, într-o singură sesiune de cumpărături la magazinul Anna Biagini.
Raportul preț – calitate este foarte echilibrat și după cum spune motto-ul magazinului, de Paști cât și în viața de zi cu zi “Alege să fii frumoasă”, alege Anna Biagini!
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns