Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

La Doba, un copil de 5 ani s-a spânzurat din greşeală

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Tragedie în sâmbăta de Paşti într-o familie din comuna Doba. Un copil de 5 ani care se juca pe toboganul din curte s-a spânzurat din greşeală cu şnurul de la glugă. Se pare că micuţul şi-a agăţat şnurul de capătul toboganului şi a rămas imobilizat, sufocându-se.

Bunicii l-au găsit în curte, au încercat să-l resusciteze şi au sunat la 112. Personalul de pe Ambulanţă nu a reuşit să-l readucă la viaţă. Poliţia a preluat cazul şi cercetează împrejurările în care s-a produs tragedia.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

GREVĂ PENTRU SALARII

Protestele continuă la Casa de Pensii

Având în vedere lipsa de reacție a decidenților politici în privința solicitărilor angajaților caselor teritoriale de pensii și azi  protestul a continuat și la Satu Mare,  angajații Casei Județene de Pensii fiind nemulțumiți de inechitățile din sistem.

Sigla Informatia Zilei

Un bărbat de 46 de ani a fost găsit mort pe malul râului Tarna Mare

Un bărbat de 46 de ani a fost găsit decedat duminică dimineaţa pe malul râului Tarna Mare, în apropierea bisericii din localitate. Poliţiştii Secţiei 8 Gherţa Mică Poliţie Rurală au intervenit de îndată la faţa locului, identificând persoana decedată şi demarând ancheta în acest caz.