Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Dragnea, avertisment pentru ministrul Justiției

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Liviu Dragnea a declarat joi că ministrul Justiției întârzie nepermis de mult cu proiectul legii grațierii și a avertizar că acesta nu poate beneficia de susținere la nesfârșit.

 

UPDATE: Ministrul Justiției îi răspunde lui Liviu Dragnea, după ce șeful PSD l-a criticat pentru că ”a întârziat nepermis de mult” cu pachetul de propuneri pentru îmbunătăţirea situaţiei din penitenciare, care trebuie inclus în legea graţierii. Tudorel Toader i-a transmis lui Liviu Dragnea că mai trebuie să aștepte în privința legilor din justiție ”dacă vrem să facem o treabă riguroasă”

”Ministerul Justiție să ne prezinte care este planul dumnealor pentru a rezolva problema de la care s-a început această dezbatere, și anume situația din penitenciare. Este suficientă legea grațierii sau nu? Au stabilit un program de investiții, de construire de noi penitenciare, de pedepse alternative? Aștept să văd dacă ministrul Justiție până acum a făcut acest plan sau acest pachet legislativ de care ne-a vorbit, după care o să-mi spun un punct de vedere.

Se pare că domnul ministru întârzie foarte mult. Eu o să vorbesc cu colegii mei, cred că nu se mai poate întâzia. A zis că vine în trei săptămâni cu un pachet de propuneri, n-a venit. Până la urmă legea grațierii o să fie adoptată în mod tacit pentru că nu vine ministrul Justiției”, a spus Dragnea, citat de B1tv.

Șeful PSD a mai spus că va cere o audiență la ministrul Justiției din cauza acestei întâzieri.

”O să cer o audiență la ministrul Justiției, după ce în prealabil mi-o avizează premierul, ca să îi explic că totuși Parlamentul nu e anexa Guvernului. O să am îndrăzneala să fac lucrul ăsta pentru că întârzie nepermis de mult. Se lungește foarte mult discuția despre un subiect care nu mai începe”, a precizat Dragnea.

Întrebat dacă mai beneficiază ministrul Justiției de susținere pentru acțiunile sale, Liviu Dragnea a răspuns: ”Beneficiază de orice susținere în condițiile în care există o coerență și un termen cât de cât realist. Nu poți să beneficizi de susținere la nesfârșit”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns