Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Motociclist rănit în accident rutiere, la Satu Mare

Sigla Informatia Zilei
Un motociclist a fost accidentat, luni, 24 aprilie, în municipiul Satu Mare. Evenimentul a fost înregistrat la intersecţia străyii Constantin Brâncoveanu cu Podul Golescu din municipiul Satu Mare.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Un motociclist a fost accidentat, luni, 24 aprilie, în municipiul Satu Mare. Evenimentul a fost înregistrat la intersecţia străzii Constantin Brâncoveanu cu Podul Golescu din municipiul Satu Mare. 

“În data de 24.04.2017, în jurul orei 09:45, poliţiştii Biroului Rutier Satu Mare au fost solicitaţi să intervină la un eveniment rutier, soldat cu rănirea uşoară a unei persoane, produs pe raza municipiului Satu Mare.
În fapt, un sătmărean de 33 ani care conducea un  autoturism pe strada Constantin Brâncoveanu, ajungând la intersecţia cu podul Golescu, pe fondul nerespectării semnificaţiei indicatorului rutier Oprire, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă de un bărbat de 27 ani din Satu Mare.
În urma evenimentului rutier,  a rezultat avarierea ambelor vehicule şi vătămarea uşoară a motociclistului.  
Ambii participanţi la eveniment au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Acestora le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea determinării eventualei alcoolemii.
 În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.” se arată într-un comunicat de presă al IPJ Satu Mare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns