Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Handbaliștii de la CSM joacă acasă

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Rămasă fără nicio șansă de evitare a retrogradării, echipa de handbal a Clubului Sportiv Municipal mai are o datorie, o obligație. Să repare nițel onoarea și imaginea știrbită rău de tot de rezultatele nefaste, care au dus-o în situația de a avea doar un singur punct aproape de final de campionat. O vor face?

O întrebare la care răspunsul îl vom putea da sâmbătă, în jurul orei 13 când echipa sătmăreană își va încheia meciul cu CSU Suceava, locul 2 în playout-ul Ligii Naționale.

Partida CSM Satu Mare – CSU Suceava se va disputa sâmbătă, în sala LPS “Ecaterina Both”, cu începere de la ora 11:00. Arbitrajul va fi asisgurat de cuplul bucureștean T. Serbu/ A. Vasilescu. Observator: Z. Mesaros(MM)

În celălalt meci al etapei a 5-a din playout, CSM Făgăraș întâlnește pe CSM Focșani, iar Steaua stă.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

  1. trebuia sa le scri pe ungureste cuvintul ONOARE ca poate antrenorii nu intelege pe romaneste ce inseamna sa ai onoare!!!obiectivul lor si al conduceri a fost sa distruga handbalul satmarean, nu salvarea de la retrogradare! niste mercenari! astia nu pleaca de la echipa nici daca-i da afara! asta e onoarea lor! MERCENARILOR!!!!!!!!!!! a-ti terminat handbalul satmarean!

Lasă un răspuns