Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Săptămâna Europeană a Tineretului, marcată de elevii din judeţ

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În organizarea Consiliului Judeţean al Elevilor (CJE), coordonat de profesoara Alina Horincar, pe 11 mai 2017, în patru localităţi din judeţ au avut loc manifestări organizate cu prilejul Săptămânii Europene a Tineretului.

De altfel, în toată România, în săptămâna 8-14 mai, sub genericul “Şi noi suntem tineri europeni”, se marchează solidaritatea şi angajarea socială a tinerilor. Astfel, tinerii români sunt invitaţi să îşi de-a mâna şi să formeze un lanţ uman în ideea de a construi o Europă incluzivă şi diversă.
În judeţ, manifestarea s-a desfăşurat concomitent în municipiile Satu Mare şi Carei, în oraşul Negreşti-Oaş (la Obelisc), şi în comuna Supur. Potrivit profesoarei coordonatoare, au participat 108 elevi de la toate liceele.
Cât priveşte municipiul Satu Mare, ei s-au desfăşurat în parcul central începând cu ora 14,15. Fiecare tânăr i-a înmânat celui care îl ţinea de mână un mesaj de solidaritate, de pace.
Informaţiile ne-au fost comunicate de Taloş Roxana, responsabil birou presă CJE, şi Alina Horincar, profesor coordonator al CJE.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns