Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Cristian Bușoi și-a lansat oficial candidatura la șefia PNL

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Cristian Bușoi și-a lansat oficial candidatura la șefia PNL. Liberalul a anunțat care sunt obiectivele sale în calitate de președinte, dar și că mesajul va trebui să fie schimbat pentru a recupera electoratul pierdut.

“PNL, partidul viitorului. Pentru o Românie dreaptă, echilibrată și puternică”. Cel mai important test al generației mele politice este să dovedim realism, să arătăm că suntem în stare să înțelegem cine suntem, în ce moment politic ne aflăm și ce așteatpă românii de la noi. PNL va fi forța care se va opune populismului și va demonstra că societatea românească poate fi una europeană și România, o țară prosperă!”, a susținut Bușoi la lansarea candidaturii.

„Odată cu depunerea moțiunii și a candidatiurii în mod formal, în mod oficial, la președinția Partidului Național Liberal. Sunt de 21 de ani în PNL, și pot spune că acum este cel mai important moment de când sunt eu membru. Noi toți trebuie să decidem încotro merge PNL. PNL are nevoie de schimbare, are nevoie de direcție. Ce se vede până acum este o campanie foarte internă, se vorbește despre persoane și funcții. Trebuie să ieșim din cutie, să deschidem ferestrele și să să ne uităm spre electorat. PNL trebuie să se schimbe, altfel nu va putea învinge PSD. Fără să recuperam electoratul pe care l-am pierdut nu mai putem să învingem PSD”, a declarat Bușoi.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns