Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Dragnea, nemulțumit de absența miniștrilor de la dezbaterea Legii salarizării

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Liderul PSD Liviu Dragnea i-a criticat, miercuri, de la tribuna Camerei Deputaţilor, pe premierul Sorin Grindeanu şi ministrul de Finanţe, Viorel Ştefan, pentru că au absentat de la dezbaterea şi votul Legii salarizării. Ulterior, liderul PSD Liviu Dragnea a revenit şi a declarat că ministrul de Finanţe, Viorel Ştefan, a procedat incorect şi ofensator, el menţionând că l-a întristat atitudinea acestuia, dar şi cea a premierului Sorin Grindeanu, de a absenta de la dezbaterea şi votul Legii salarizării.

„Da, într-adevăr, este o problemă că azi ministrul de Finanţe (Viorel Ştefan, n.r.) nu a venit în Parlament să susţină legea, cu toate că avea timp. Am puterea politică să-mi asum acest lucru şi să îmi cer scuze, ca preşedinte al PSD, că un membru al Guvernului care trebuia să vină astăzi nu a venit”, a spus Dragnea, citat de Mediafax.

„Este o problemă pe care noi o vom regla în interior în condiţiile în care şi liderul de grup şi-a asumat faptul că ministrul de Finanţe va veni să susţină această lege”, a adăugat Dragnea.

„Era bine să vină şi premierul pentru că este o lege – poate cea mai importantă din acest an”, a adăugat Dragnea.

Ulterior, liderul PSD Liviu Dragnea a declarat că ministrul de Finanţe, Viorel Ştefan, a procedat incorect şi ofensator, el menţionând că l-a întristat atitudinea acestuia, dar şi cea a premierului Sorin Grindeanu, de a absenta de la dezbaterea şi votul Legii salarizării.

„N-a fost o poziţie foarte confortabilă pentru mine şi pentru colegii mei faptul că ministrul de Finanţe azi nu a fost prezent să spună ceea ce nouă ne-a spus în permanenţă, şi anume faptul că această lege este sustenabilă. Eu, personal, nu am nevoie de această garanţie pentru că noi nu am făcut legea în parcul Cişmigiu şi acum încercăm să căutăm bani”, a spus Dragnea, citat de Mediafax.

„Faptul că ministrul de Finanţe n-a fost prezent azi, cu toate că liderul de grup se angajase, a fost un lucru care, pentru noi, repet, nu a fost în regulă”, a adăugat Dragnea.

Întrebat ce riscă Viorel Ştefan pentru absenţă, Dragnea a răspuns: „Nu ştiu ce riscă. Până la riscuri, vorbim de o certitudine: a procedat incorect.”

Chestionat dacă Viorel Ştefan a procedat ofensator, liderul PSD a răspuns afirmativ.

„Cred că este o ofensă. Putem vorbi de o ofensă”.

Întrebat dacă ofensă este şi ce a făcut premierul Grindeanu, care nu a venit la dezbaterea Legii salarizării, deşi a fost într-o sală alăturată din Parlament, Dragnea a evitat un răspusn tranşant.

„Nu ştiu. Aş vrea să nu folosim cuvinte grele, dar pe mine m-a întristat foarte mult această atitudine. Foarte mult. Pentru că vorbim de o lege care schimbă complet istoria României. M-aş fi bucurat ca azi să fi fost prezent tot Guvernul în Parlament, dar probabil că au fost alte evenimente mai importante decât Legea salarizării unitare”, a răspuns Dragnea.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns