Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Hotărârile Comisiei de disciplină AJF

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

La ședința Comisiei de disciplină AJF Satu Mare s-au luat marți următoarele hotărâri:

• Domănești – Ciumești: au fost eliminați jucătorii Holeiter Peter (Ciumești) și Pașca Daniel (Ciumești), ambii pentru primirea celui de-al doilea avertisment în decursul aceluiași joc. Cei doi vor sta o etapă (amendă câte 25 de lei).

• F. Căpleni – Berveni: au fost eliminați jucătorii Nonn Daniel (Căpleni), pentru atac violent, și Varga Deszo (Berveni), pentru primirea a două avertismente în același joc. Daniel va sta două jocuri și amendă 50 de lei, iar Deszo va sta un joc și amendă 25 de lei.

• Odoreu – Lipău: a fost eliminat jucătorul Tincu Dănuț (Odoreu), pentru lovirea cu palma a unui adversar. Dănuț va sta două jocuri (50 lei amendă).

• Medieșu Aurit – Livada: delegatul echipei gazdă a contestat identitatea a doi jucători aparținând AS Livada. Pentru lămuriri suplimentare sunt chemați la ședința din 20 iunie arbitrii Moldovan Andrei, Lucaci Levente, Pop Cristian și observatorul partidei.

• În urma contestației delegatului echipei din Păulești, la meciul Păulești – Livada, au fost convocați la ședință arbitrii Elek Simon, Sician Gabriel și Sician Mihai cei care afirmă că s-a încercat reținerea carnetului de legitimare jucătorului al cărui drept de joc a fost contestat, dar a fost imposibil să se facă deoarece, până la completarea raportului de arbitraj, carnetele au dispărut. Afirmația arbitrului Elek Simon este susținută și de cei doi asistenți. În urma probelor administrate comisia hotărăște omologarea rezultatului cu scorul de 3-0 în favoarea echipei din Păulești și amendă de 100 lei pentru AS Livada.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns