Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Tragerea la sorţi a componenţei comisiei pentru Evaluarea Naţională

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare anunţă demararea procedurii privind stabilirea componenţei comisiilor din centrele zonale de evaluare.

În acest scop va avea loc o şedinţă publică, organizată în sala multimedia a Inspectoratului Şcolar Judeţean Satu Mare, sâmbătă 17 iunie 2017, începând cu ora 9. Cu acel prilej va avea loc tragerea la sorţi a componenţei comisiei din centrul zonal de evaluare pentru Evaluarea Naţională a absolvenţilor clasei a VIII-a – 2017, desemnând un reprezentant. Tragerea la sorţi se va efectua din lista alcătuită pe baza propunerilor transmise de unităţile de învăţământ şi validată de Comisia Judeţeană de Evaluare Naţională.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

EDUCAȚIEIFPLUS

Profesorii pot propune comercianți pe lista de magazine pentru prima didactică

Profesorii pot propune comercianți pe lista de magazine pentru prima didactică, potrivit unui răspuns al Ministerului Educației.

This content is for IZ Plus Lunar, IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si Tiparit si PDF Lunar, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ <35, IZ PLUS ANUAL, and IZ PLUS 3 LUNI members only.
Log In Join Now