Image 1
Image 2
Acasa

BPC al ALDE a decis excluderea din partid a lui Remus Borza

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Biroul Politic Central al ALDE a decis, cu majoritate, excluderea din partid a lui Remus Borza, după ce acesta a votat împotriva demiterii Guvernului Grindeanu la moțiunea de cenzură, a anunțat, luni, liderul formațiunii politice, Călin Popescu-Tăriceanu.

“Am și o veste mai puțin plăcută, ca întotdeauna când este vorba despre astfel de subiecte. Biroul Politic Central a votat în majoritate, au fost și câteva voturi împotrivă, pentru propunerea de excludere a domnului Borza — care va fi înaintată Delegației Permanente a ALDE — pentru modul în care a votat la moțiunea de cenzură”, a afirmat Tăriceanu.

Deputatul ALDE Remus Borza a anunțat, pe 21 iunie, că a votat împotriva moțiunii de cenzură și că riscă excluderea din partid.

Deputatul Remus Borza, exclus din ALDE după ce a votat împotriva adoptării moțiunii de cenzură, susține că liderul formațiunii, Călin Popescu-Tăriceanu, “va rămâne singur să stingă lumina” dacă va continua “să excludă din partid, în medie, câte un parlamentar indezirabil pe lună”.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with